• Kako da postavim oglas?

  Ako želite da objavite svoj oglas prethodno se morate registrovati tako što ćete označiti polje “Registracija”. Za svaki sledeći ulazak na portal dovoljno je da se ulogujete pritiskom na dugme “Uloguj se”. Sledeći korak je da označite polje „Postavi oglas“. Otvoriće se prozor „Moji oglasi“. Označite polje „Oglasite nekretninu“. Popunite podatke (obavezni podaci su označeni). Naziv nekretnine - maksimalan broj karaktera je 90. U nazivu savjetujemo da unesete namjenu (ketgoriju), tip i lokaciju nekretnine. Primjer: Prodajem jednosoban stan od 60m2 u Podgorici na Zabjelo. Kategorija nekretnine - izabrati jednu od datih kategorija koje odgovaraju namjeni nekretnine. Tip nekretnine - izabrati jedan od datih tipova nekretnine koji odgovara Vašem oglasu. Opis nekretnine - opišite karakteristike nekrentine koje, osim dolje navedenih, detaljnije opisuju nekretninu. Primjer: Luksuzno opremljen stan, nalazi se u blizini osnovne škole, vrtića, parka, supermarketa, važnih saobraćajnica, tržnog centra.... Maksimalan broj karaktera je 200. Tekst pored cijene- popunjavajući ovo polje možete skrenuti pažnju potencijalnog kupca. Primjer: hitno, povoljno, snižena cijena.... Maksimalno je dozvoljeno 16 karaktera. Eksterni link - ovdje unesite link koji direktno vodi do nekretnine na Vašem sajtu. Adresa nekretnine - ovdje možete unijeti tačnu ili približnu adresu nekretnine koju oglašavate. Prezentaciona slika - ovdje postaviti jednu od slika koja najbolje prikazuje Vašu nekretninu i koja će biti prva vidljiva korisnicima prilikom pregleda Vašeg oglasa. Slike nekretnine - u ovom polju se postavljaju slike Vaše nekretnine. Optimalna veličina fotografije je ispod 2MB. Potrudite se da je fotografija jasna i dobrog kvaliteta.

 • Kako da sačuvam omiljene oglase?

  Ako želite da sačuvate omiljene oglase označite „srce“ u desnom gornjem uglu fotografije oglasa. Sačuvane oglase kasnije možete pažljivije pogledati tako što ćete označiti isti znak na naslovnoj strani portala u gornjem desnom uglu.

 • Koliko traje oglas?

  90 dana

 • Kako da izmijenim oglas?

  Ako želite da izmijenite oglas, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Moji oglasi“. Pronađite oglas koji želite da izmijenite i označite „olovku“ s desne strame. Izmijenite oglas i označite polje „Sačuvaj“.

 • Kako da izbrišem oglas?

  Ako želite da izmijenite oglas, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Moji oglasi“. Pronađite oglas koji želite da izmijenite i označite znak za brisanje s desne strane. Pokazaće Vam se pitanje da li želite da li želite da obrišete ovaj oglas. Označite odgovor.

 • Kako da pauziram oglas?

  Ako želite da pauzirate oglas, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Moji oglasi“. Pronađite oglas koji želite da pauzirate i označite znak za pauzu s desne strane. Pokazaće Vam se pitanje da li želite da li želite da pauzirate ovaj oglas. Označite odgovor.

 • Gdje mogu da vidim statistiku pregleda mojih oglasa?

  Ako želite da pogledate statistiku, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Izvještaji“.

 • Da li su oglašavanja besplatna i za koliko oglasa?

  Oglasi su besplatni. Za fizička i pravna lica nije limitiran broj oglasa.

 • Kako da znam da je istekao moj depozit za istaknute oglase?

  Ako želite da pogledate stanje na računu, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Izvještaji“. U desnom gornjem uglu u polju „Balans“ prikazaće se saldo Vašeg računa. Kad Vam se isprazni račun dobićete upozorenje na Vašu e-mail adresu.

 • Kako da se prijavim ili odjavim za primanje obavještenja na svoju e-mail adresu?

  Na dnu naslovne strane postoji polje za primanje najzanimljivijih novosti sa tržišta nekretnina. Unesite Vašu e-mail adresu i označite polje „Obavijesti me“.

Kontaktirajte sa nama

Trudimo se da obezbijedimo lak pristup svim informacijama, ali na neka pitanja treba odgovoriti detaljnije ili sam odgovor nije toliko lako sumirati. Ukoliko niste dobili odgovor na svoje pitanje, pišite nam na mejl, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati odgovor.